Zilele acestea am reusit sa finalizez noua colaborare cu Spalatoria auto ELEFANTUL care, dupa parerea mea, s-a concretizat favorabil pt noi din punct de vedere al discountului obtinut.
De asemenea, am largit colaborarea catre orice membru clubcorsa.ro, catre orice posesor de Opel Corsa si chiar catre membrii de familie ai acestora, in sensul ca s-au eliminat bonurile discount.
In mod concret noua colaborare cu SPALATORIA AUTO ELEFENTAUL s-a renegociat in urmatoarele conditii:
PRET:# spalare auto exterior cu spuma activa = 9 ron
# curatare auto in interior = 8 ron
# Spalarea masinii interior + exterior = 17 ron
EVIDENTA MASINILOR SPALATE:- o va tine spalatoria auto, ClubCorsa Iasi putand merge periodic prin persoana mea sa verifice acest lucru
- la spalatorie este un tabel unde vor fi trecute toate masinile spalate pe club, aceasta fiind si conditia pt a obtine reducerea susmetionata.
Insa ATENTIE, ca nu veti gasi nicaieri in cadrul spalatoriei afisat despre parteneriatul existent cu ClubCorsa Iasi, ci va trebui ca voi sa cereti chiar de la inceput sa fiti trecuti in tabelul amintit mai sus ca membri ai clubului nostru.
In tabel se va trece:
- nr-ul curent ,
- marca si modelul masinii,
- nr-ul de inmatriculare al acesteia
- data cand s-a facut spalarea.
BENEFICIARII PARTENERIATULUI:# membrii ClubCorsa Iasi si familiile/apropiatii acestora
# membrii ClubCorsa.Ro care sunt in trecere/tranzit prin Iasi sau care desfasoara activitati temporare prin targul iesilor
# membrii ClubOpel.Ro ca parteri ai ClubCorsa Iasi
# membrii ClubSeat Iasi (reprezentat la noi in club de IonutBLV) ca parteneri ai ClubCorsa Iasi
# orice posesor de Opel Corsa cu conditia sa cunoasca de acest parteneriat si sa solicite la spalatorie inscrierea pe tabelul ClubCorsa Iasi

Dupa parererea mea am reusit sa realizam un parteneriat unic in lumea auto-moto din Romania, insa astept si opiniile voastre.
Link-uri la colegii/partenerii nostri:
#
http://clubseat.eu/viewtopic.php?f=11&p=170010#p170010#
http://clubopel.ro/forum/discutii-generale/discutii-generale/parteneriat-spalatorie-auto-in-iasi-pt-membrii-clubopel.ro.html--- post reeditat de Fialdo cu modificarile rezultate in urma renegocierii intelegerii cu Spalatoria auto ELEFANTUL ---