HomeHelpSearchLoginRegister

Welcome, Guest. Please login or register.
July 30, 2010, 04:33:05 am

Login with username, password and session length
Search

News
Ai vazut o Corsa pe strada si vrei sa-i cunosti proprietarul? Lasa-i un fluturas ClubCorsa. Gasesti aici modelul.

Stats
70482 Posts in 3077 Topics by 2196 Members
Latest Member: AUTOBOOM
+  Club Corsa
|-+  DISCUTII GENERALE
| |-+  Garaj (Moderators: TDR, Stefan)
| | |-+  Corsa mea
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Down Print
Topic: Corsa mea  (Read 15732 times)
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #30 on: May 02, 2007, 10:51:38 pm »

Pai asta se face usor cand ai alarma, nu?

Stefan
Moderator
Hero Member

« Reply #31 on: May 02, 2007, 11:22:41 pm »

depinde de alarma, multe suporta inchiderea geamurilor electrice, dar majoritatea nu au incluse si modulele necesare care costa extra in sine, cat si la instalare.

mihai
Sr. Member

« Reply #32 on: May 03, 2007, 10:46:39 am »

corsa1.2tw, cand actionezi butonul de inchidere centralizata din telecomanda/cheie, nu-l elibera, tine apasat pana s-a ridicat geamul. Incearca.
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #33 on: May 08, 2007, 12:06:04 am »

Am vorbit astazi cu dealerul si masina este in Gyor, urmand sa fie livrata saptamana viitoare, poate chiar saptamana asta (in functie de stadiu in care sunt actele). Eu sincer nu prea cred ca ajunge pana vineri, dar nu ma grabesc.

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #34 on: May 24, 2007, 09:42:53 pm »

Dupa cum probabil ati observat in ultimul timp nu prea am avut timp sa postez pe forum... ei bine ultimul update: masina este in curte la dealer si am facut si ceva poze.

Vestea proasta este ca BCR Leasing imi cere mai multi bani. Explicatia a fost ca de la 1 ian, dupa intrarea in UE nu se mai inmatriculeaza decat masini indigenizate (daca este cineva care stie ceva despre asta il rog sa ne lamureasca). In concluzie furnizorul nu mai este Delta Acive Leasing (o firma din Cipru prin care se aduceau masinile) ci Erebus. Iar Erebus vrea ca BCR sa plateasca la cursul BNR+0.5% (sau cel putin asa am inteles eu la telefon). Acum BCR de unde sa-si scoata bani: de la utilizator. In concluzie vor sa-mi mareasca comisionul de management de la 2% la 3%. Avand in vedere ca in contract era trecut 2% si ca l-am si platit (adica banii mei au stat la ei deja jumatate de an) am refuzat sa fac asta. Acum ramane de vazut cum se lamureste dealerul cu BCRul. Pana atunci masina sta la ei in curte.

Si a venit din Spania (5 usi diesel).

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #35 on: May 24, 2007, 09:45:10 pm »

More pics.

mely
Sr. Member

furia rosie

« Reply #36 on: May 24, 2007, 09:52:58 pm »

e tare frumushika!
e rosu metalizat?

corsa d 1,3 cdti 75 cp essentia
Stefan
Moderator
Hero Member

« Reply #37 on: May 24, 2007, 11:48:11 pm »

sa o stapanesti sanatos si sa rezolvi cu ei cat mai repede!

e tare frumushika!
e rosu metalizat?

toate vopselele de pe corsa sunt metalizate, in afara de alb casablanca. Iar rosu e unul singur si anume Rosu Magma

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #38 on: May 25, 2007, 12:38:36 am »

Multumesc.

Unele poze le-am facut cu blit si din cauza asta arata altfel in unele pozitii. Spre exemplu DCP_5409.JPG este fara si culoarea pare mai inchisa.

Am mai vazut ca are cauciucuri Dunlop Sport.
« Last Edit: May 25, 2007, 12:42:54 am by Edi » Logged

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #39 on: May 28, 2007, 12:29:16 am »

Mi-am cumparati kitul de livrare (ca nu vreau sa cotizez mai mult decat face la Erebus). Extinctorul l-am gasit in Metro, iar trusa, triunghiul si vesta la Carrefour. Mi-a placut triunghiul ca intra in locasul special din portbagaj, iar trusa are pe ea doua fasii de velcro. Intentionez sa o fixez in spatiu din stanga din portbagaj. Tot acolo o sa bag si extinctorul, prins tot cu velcro ca sa nu faca zgomot.

Pentru cei care vor faca rost de arici, sa nu luati din Carrefour sau altceva de genul asta. Costa >10ron 4 fasii (parca asa am vazut eu). In loc de asta cautati pe net o firma care aduce asa ceva la metro si cu 7E iti iei un metro de banda. Am sa incerc sa pun luni link.

Am cumparat doua corzi elastice de 1m lungime. Sunt foarte utile cand ai de fixat obiecte mai mari in portbagaj (cum ar fi un bidon mare de plastic cu solutie pentru parbriz).

mely
Sr. Member

furia rosie

« Reply #40 on: May 28, 2007, 01:15:39 pm »

sa o stapanesti sanatos si sa rezolvi cu ei cat mai repede!

e tare frumushika!
e rosu metalizat?

toate vopselele de pe corsa sunt metalizate, in afara de alb casablanca. Iar rosu e unul singur si anume Rosu Magma
Pai nu e chiar asa
mai e si rosu stralucitor sau semimetalizat magma red 79 u, asa cum am si eu , iar diferenta intre cele doua e de 150 euro.

corsa d 1,3 cdti 75 cp essentia
ecstrim
Hero Member

capsunar

« Reply #41 on: May 28, 2007, 01:45:17 pm »

Felicitari Edi, e superba nuanta!
S-o stapanesti sanatos si la multi km fara incidente!

Astra J 2.0 CDTI - Sport - White

Mama isi dojeneste fiul: - Aha, deci in Spania nu vrei, in Italia nu vrei, fotbal nu stii sa joci... bine ma, atunci dă la facultate... să ajungem rasul blocului!!!
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #42 on: May 28, 2007, 03:24:08 pm »

Multumesc. Smiley

Update: se pare ca o sa mai dureze putin cu livrarea, mai trebuie semnate niste acte aditionale. Asa ca nu mai sunt asa sigur ca o s-o aduc acasa saptamana asta.

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #43 on: May 30, 2007, 01:12:10 am »

Deja incep sa nu mai am rabdare.  Cheesy

Asa ca imi ocup timpul cu altele. Azi mi-am luat detector (Vector 955), cablu pentru prelungit alimentarea si prelungitor ca sa nu fiu nevoit sa tai cablul.
Vineri dimineata ma duc sa-mi iau autocolant, velcro (ca sa fixez trusa de prim ajutor si extinctorul in aripa stanga spate) si banda dublu adeziva (gasiti informatii despre preturi si alte detalii pe leykom.ro). Daca vrea cineva ceva din produsele lor sa-mi zica si i le inmanez personal la intalnire.

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #44 on: June 02, 2007, 06:04:58 pm »

A VENIIIT!!!
Incepand de aseara sta frumoasa si rosie in parcare, in fata blocului. Smiley
A durat cam 2h livrarea, dar dupa aia am mai trecut pe la bezinarie, spalatorie, etc, si s-au mai dus alte doua ore.
Ce cadouri a primit (asa, ca de 1 iunie):
 - sticker ClubCorsa  Grin
 - gps Mio P35
 - detector Bel Vector 955 (fixat sus deasupra oglinzii, cu firul de alimentare ascuns prin cheder>stalp>tapiterie, astfel incat sa nu se vada)
 - priza tripla de bricheta (ca sa alimentez cele de mai sus)
 - 2 corzi elastice (ca sa fixez lucrurile in portbagaj sa nu zboare in toate partile)
 - trusa medicala, extinctor si triunghi. Trusa si extinctorul sunt puse in locasul din aripa stanga, iar tringhiul in fanta din portbagaj.

Vreau sa mai zic ca senzatia unei masini noi este de milioane: dupa ce am facut aprox 3000km intr-o luna cu masina de test-drive (care ajunsese la +10.000km cand am dat-o inapoi) mi-am dat seama ce inseamna sa fie lucrul nou (nu ca cea de la Erebus nu mergea bine, dar se simte diferenta). Toate sunt moi, merg ca unse (mai putin schimbatorul, care mai agata la a 2-a)... ambreiajul, franele, etc. E posibil sa fiu si foarte subiectiv, dar ata ete. Cheesy

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Up Print 
« previous next »
Jump to: