HomeHelpSearchLoginRegister

Welcome, Guest. Please login or register.
July 30, 2010, 04:28:42 am

Login with username, password and session length
Search

News
Special pentru membrii forumului: sticker ClubCorsa. Detalii aici.

Stats
70482 Posts in 3077 Topics by 2196 Members
Latest Member: AUTOBOOM
+  Club Corsa
|-+  DISCUTII GENERALE
| |-+  Garaj (Moderators: TDR, Stefan)
| | |-+  Corsa mea
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 11 Go Down Print
Topic: Corsa mea  (Read 15726 times)
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« on: March 10, 2007, 08:41:52 pm »

Propun ca fiecare user sa deschida un topic la categoria "Discutii Generale" in care sa-si descrie masina.
Si am sa incep eu:

Corsa D, 1.3 CDTI, 90CP, 6 trepte, Enjoy, 5 usi, Magma Red
Pe langa cele incluse am mai pus pe ea:
ESP
Pachetul tehnic (cruise control, computer de bord)
Pachetul 2 (proiectoare, CD mp3 comenzi pe volan, AC manual)
Oglinzi incalzite
Pachetul de iarna (scaune incalzite, volan in piele si incalzit)
Quick Heat
Scut motor
Vopsea Magma Red

Luata in leasing de la Erebus.
De venit ar trebui sa vina pana la sfarsitul lui aprilie.
« Last Edit: June 20, 2007, 09:57:39 pm by TSS » Logged

alex_r
Newbie
*

« Reply #1 on: March 10, 2007, 09:40:29 pm »

Misto configuratia. Sa o stapanesti sanatos.
Cand ai dat comanda?

Corsa
alex_r
Newbie
*

« Reply #2 on: March 11, 2007, 07:40:23 pm »

Vad ai luat-o de la Erebus. Cand ai dat comanda? Cum a fost la dealer? Si eu vreau sa-mi iau una dar din ce am auzit conteaza f mult de dealer, atat la modul cum te trateaza cat si reducerile care ti le ofera si vreau sa stiu cam cum sta treaba.

Corsa
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #3 on: March 11, 2007, 08:37:45 pm »

Salut. Si bine ai venit pe forum Smiley
O sa deschid un topic despre relatia cu dealerii, ca e poveste lunga, ai sa vezi si in plus aici vorbim despre masini, aia se incadreaza la categoria financiar mai bine.

denger
Newbie
*

« Reply #4 on: March 14, 2007, 02:35:07 am »

Felicitari pentru masina si s-o stapanesti sanatos si fara probleme. Ai avut ocazia sa probezi quick-heat-ul la test drive?
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #5 on: March 24, 2007, 01:53:09 pm »

misto si sa o stapaniti sanatosi si fara evenimente. eu am ales urmatoarea configuratie:
 1.3 cdti, 90cp, cosmo, negru+
covorase
trapa electrica, transparenta
senzori parcare
prog. electronica de stabilitate
scaune incalzite+volan
computer de bord
climatizare electronica
jante aliaj
lumini autoadaptive
senzori ploaie
enzori lumini

bodyaron: Bine ai venit pe forum. Am facut split la topic, sa-mi zici pe PM ce titlu vrei sa-i pun. Ideea este ca fiecare sa-si deschida cate un topic in care sa-si prezinte masina si ce modificari ii mai face pe parcurs.

Bodi
Hero Member

ex. bodyaron

« Reply #6 on: March 24, 2007, 05:40:56 pm »

merci, iar in leg cu numele t las pe tine sa alegi unul Roll Eyes

Ex Corsa
New GTC rosu B 06 XXY
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #7 on: March 31, 2007, 02:47:01 am »

Am sunat sambata trecuta sa vad care mai este statusul cu masina si nu am dat de persoana la care am fost de obicei. Am vorbit cu altcineva si surpriza: masina programata sa ajunga pe 18mai la unguri, cand mie imi spusese ca are asigurari ferme ca pana la sf lui aprilie o livreaza. "Bun... las ca e bine ca nu am dat de ala" am zis. Dau azi iar telefon, il gasesc, ii zic ca vreau sa vin sa semnez act aditional la contract. Nici nu m-a intrebat despre ce e vorba  Cheesy a ramas ca luni ne vedem sa discutam.

Wish me luck!

blackjk
Newbie
*

This is my car ....this is where I leave my church

« Reply #8 on: March 31, 2007, 02:00:34 pm »

salut..
neaparat sa ne tii si pe noi la curent cu ce ai facut si ce ai obtinut in plus de la ei !
eu in contract am livrarea pe 23.07 adik sfarsitul lui iulie ,dar deja s-a amanat pana pe 15 aug livrarea in Bucuresti ,momentan vreau sa cred in data asta de 15 aug, dar dak mai primesc o amanare ma duc si io peste ei .

Corsa Enjoy 1,3 90 cp 5 usi Magma Red cu pachet 5(AC+mp3+proiectoare) si scut
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #9 on: April 01, 2007, 03:13:05 pm »

Mi_R: ti-am creat un topic de prezentare separat: corsa mea, by Mi_R.

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #10 on: April 03, 2007, 01:46:04 pm »

Am fost azi la Dealer. Nu am realizat mare lucru (my negotiating skill suck, big time), dar intr-un fel m-am mai linistit: comanda a fost data la timp (29 nov). Nu stiu daca au dat-o la altcineva si mi-au comandat mie alta (inca ii suspectez de asa practici), si nici nu cred ca o sa aflu vreodata. Se fac tot felul de mish-mashuri, cu schimbari de config, anulari de comenzi, etc.
Cert este ca trebuie sa ajunga la Gyor in saptamana 23-27 apr, iar dupa aia inca 2 saptamani transportul. Asta inseamna ca pana pe 15 mai ar trebui sa ajunga. Si s-a semnat un act aditional care confirma asta.

Daca sunteti in situatia mea si vreti sa face ceva, luati si pe altcineva cu voi, preferabil o persoana din vanzari sau juridic. Asta mi-a fost invatatura de minte: cand ridic masina nu o sa merg singur!

Ce am mai aflat de la dealer:
 - din toamna o sa se faca 5 usi si in Germania (pe timpul vacantei de vara aduc utilajele necesare).
 - se iau comenzi si acum, dar cu timpi destul de mari, gen 6 luni (nu ca a mea ar fi venit mult mai repede).
 - inca nu se stie daca sunt disponibile optiunile de Check Control si ridicarea geamurilor din telecomanda. Trebuie sa fie cineva care sa ceara si sa vina cu masina (cum s-ar zice sa fie primul).
 - incepand de azi au la Erebus o Corsa neagra de 90CP 5 usi, pachetul 2 (parca), pentru test drive. A renuntat cineva la ea si-mi propusesera sa o iau eu. Am refuzat bineinteles Grin daca tot am asteptat 4 luni jumate, mai merge inca una ca sa fiu multumit de ce iau.

Daca-mi mai aduc aminte si altceva va anunt.

LE: am uitat de status. Acum este 33 (alocata pentru fabricatie). Am schimbat si semnatura Smiley
« Last Edit: April 03, 2007, 11:41:26 pm by big_white » Logged

TDR
Moderator
Hero Member

« Reply #11 on: April 06, 2007, 12:44:10 am »

Roaga-l pe reprezentantul cu care ai semnat sa iti arate pagina cu confirmarea comenzii de catre Opel.Pe ea vei gasi o data  aproximativa de livrare destul de realista,cei de la Erebus cam au obiceiul sa te duca cu zaharelul.

Corsa D 1.4  Cosmo
Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #12 on: April 06, 2007, 12:55:02 am »

Deja cred ca e prea tarziu. Acolo este scrisa o data de livrare,(Ant Dvy Per) 17/04/2007. Desi mie (si cred la toata lumea) mi se pare normal ca asta sa insemne 17 aprilie 2007, ei sustin sus si tare ca e saptamana 17 din 2007. Daca se referea la o saptamana ar fi trebuit sa scrie ceva cu "week" (cum e spre exemplu la "Desired Prod Week: 48/06"). Deci abureala totala. Au mai zis si ca data respectiva (saptamana 17 dupa cum zis ei) este pentru livrare la Gyor. Cu asta tind sa ii cred, dar dupa atatea minciuni si amanari...

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #13 on: April 13, 2007, 10:35:07 am »

Am fost din nou la dealer si am vesti bune Smiley Status 38-produced. Deci de-acum tine doar de transport si ar trebui sa ajunga in jur de 10mai Cool In plus am mai pus si pe altcineva sa vorbeasca (o persoana mai in varsta, aparent impune alt respect) si s-a rezolvat si cu masina la schimb: in jur de 1 mai ar trebui sa-mi dea o alta masina, temporar, pana mi-o livreaza pe a mea.
Ce noutati am mai aflat: Lagermax nu mai este transportator unic la Opel. Au pierdut exclusivitatea si acum se ocupa doar de bucata Curtici-dealer, urmand ca Hudelmayer (sper ca le-am scris bine pe amandoua) sa faca partea Gyor-Curtici. Sper ca astfel sa scada timpii mari in care se aduceau masinile din Ungaria.
« Last Edit: April 13, 2007, 10:37:31 am by big_white » Logged

TDR
Moderator
Hero Member

« Reply #14 on: April 13, 2007, 06:31:52 pm »

Hehe ..trebuie sa imi multumesti ca eu am fost cel care a creat precedentul la domnii de la Erebus si daca nu ai prea mare nevoie de masina pana ajunge a ta(mai ales ca probabil ti-au oferit o Astra) eu zic sa le ceri o alarma  sau alltceva in schimb drept compensatie.

Corsa D 1.4  Cosmo
Pages: [1] 2 3 ... 11 Go Up Print 
« previous next »
Jump to: