HomeHelpSearchLoginRegister

Welcome, Guest. Please login or register.
September 06, 2010, 03:38:19 pm

Login with username, password and session length
Search

News
Acum puteti sa contactati echipa de moderatori/admini pe yahoo messenger la id-ul: clubcorsa_ro .

Stats
72766 Posts in 3201 Topics by 2271 Members
Latest Member: nek_eduard
+  Club Corsa
|-+  DISCUTII GENERALE
| |-+  Discutii despre Orice (Moderators: TDR, Stefan)
| | |-+  Linkuri catre alte siteuri cu acelasi profil
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Topic: Linkuri catre alte siteuri cu acelasi profil  (Read 1566 times)
Stefan
Moderator
Hero Member

« on: June 13, 2007, 03:13:14 am »

Va rog luati o decizie in privinta asta ca sa stim ce avem voie si ce nu in viitor. 
Suntem cu totii pe forumul asta pentru o pasiune, nu ca sa ne certam. Regulile sunt facute ca sa apere forumul si in cele din urma pe noi, sa nu stam sa citim toate prostiile postate de fiecare, nu ca sa facem politie

Netstorm ,am facut un rezumat  din posturile tale cu ideile principale pozitive si constructive  pe care le-ai avut de trasmis.Cu toti ne-am incins putin si am considerat ca restul discutiei nu a fost constructiva asa ca am lasat pe acest thread doar ce era important de transimis.

edit made by TSS
« Last Edit: June 16, 2007, 11:46:04 am by TSS » Logged

Edi
Enjoy... Corsa Enjoy
Global Moderator
Hero Member

B-65-CUD

« Reply #1 on: June 13, 2007, 02:09:35 pm »

Decizia este urmatoarea: daca pe un oarecare site exista un tutorial sau un subiect cu multe pagini al carui continut nu poate fi rezumat usor si postat pe forum (contine multe imagini, sunt zeci de pagini de discutii, exista un java script care face nu stiu ce smecherii, etc) se poate da link. Altfel se prefera un copy-paste sau un rezumat al subiectului respectiv. Nu se interzice discutia pe o anumita tema. Deci daca cineva zice ca pe ClubOpel se vrea infiintarea unei asociatii de foarte bine. Sunt cazuri destule de linkuri catre siteuri care vand diverse produse si nu a fost sters nimic. Poate ca Tudor a luat o decizie subiectiva (si mie mi-au banat definitiv ip-ul si mi-am facut nervi), insa a fost total acoperit de regulament.
Nu mai are sens sa discutam pe tema asta. Sunt sigur ca toti cei care au fost interesati de subiect au scris adresa in bara si au dat search pe site (chiar daca nu mai era link), deci scopul a fost atins.

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to: