HomeHelpSearchLoginRegister

Welcome, Guest. Please login or register.
September 05, 2010, 11:57:11 am

Login with username, password and session length
Search

News
Special pentru membrii forumului: sticker ClubCorsa. Detalii aici.

Stats
72668 Posts in 3199 Topics by 2266 Members
Latest Member: mafitzu
+  Club Corsa
|-+  DISCUTII GENERALE
| |-+  Financiar (Moderators: TDR, Stefan)
| | |-+  Discounturi de la dealeri
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Topic: Discounturi de la dealeri  (Read 6214 times)
eugene71
Newbie
*

« Reply #75 on: February 21, 2008, 12:31:54 pm »

Erebus Bucuresti
Felix
Hero Member

B 68 F L X

« Reply #76 on: February 25, 2008, 11:25:11 pm »

Poti cere sa-ti puna alarma (costa cam 8 mil)

Corsa D 1.4
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm
Zephir
Sr. Member

« Reply #77 on: March 14, 2008, 12:27:57 pm »

Eu am fost destul de norocos inseamna ... dar am si supralicitat, adica le-am explicat si la GTT si la Radacini ca o iau de la cine imi ofera conditii mai bune (adica discount) ... asa ca de la 14305 pret de lista, am ajuns la 13345 ... discount de 960 EURO, obtinut de la Radacini.

VaQutza Carpatica MuuuMuuu - Corsa Enjoy 3 usi, 1,2, easytronic, sapphire black, interior rosu/negru, proiectoare, scut, trapa, mp3, comenzi volan, pilot automat, jante aliaj
Vauxhall
Newbie
*

Corsa Picks Corsa People !! :)

« Reply #78 on: May 19, 2008, 01:32:41 pm »

Am postat acest topic pentru ca eu intamplator beneficiez de aceasta reducere de care am aflat intamplator.Tatal meu a spus asa ca fapt divers la reprezentanta  faptul ca mama mea are handicap si reprezentantul i-a spus ca se da reducere pt asa ceva.Sfatul meu pt cei care au parinti frati sau neamuri de gradul 1 cu handicap sa intrebe de aceasta reducere si daca se incadreaza sa-si cumpere masina pe numele acelei persoane. Bafta si santate celor in cauza !

1.3 CDTI Enjoy 90 CP Lancelot 5 usi; DJ8 XZCD OFB.
HD-08-FMY
MIHAITZA
Hero Member

B 15 JMD

« Reply #79 on: May 19, 2008, 01:39:08 pm »

mie mi-a zis un prieten de reducere de 20% pt medici si am zis ca nu se poate.stiam de o reducere parca pt medici dar nu asa mare

Renu'
Hero Member

1.3 DIESEL 90HP 5 usi ENJOY

« Reply #80 on: May 19, 2008, 05:26:57 pm »

10 % parca....daca stiam si eu.... Sad

URK peste tot !
cossty
Newbie
*

« Reply #81 on: May 19, 2008, 07:17:43 pm »

La ce dealer ai intrebat?
Mama mea e persoana cu handicap si ma chinui acum sa iau prin programul rabla o corsa.
Problema este ca masina veche e pe numele tatalui iar masina noua (ca mama sa beneficieze de imprumut fara dobanda conf. Lg 448/2006) trebuie sa fie pe numele mamei si am inteles ca nu s-ar putea sa se faca asta, cu toate ca este bun comun.
Sper sa o scot la capat.
Bafta!
« Last Edit: May 19, 2008, 07:25:38 pm by cossty » Logged

Corsa enjoy 1.2 80 CP + cd30mp3, proiectoare, rosu magnum
Vauxhall
Newbie
*

Corsa Picks Corsa People !! :)

« Reply #82 on: May 19, 2008, 09:16:46 pm »

Costy....daca rabla e pe numele tatalui tot ce trebuie sa faci este sa faca un fel de imputernicire si/sau mutatie de pe numele lui pe numele mamei.Nu stiu ce ce ti s-a zis ca nu se poate ca eu am contractu cu reducerea in mana.O dus tata adeverinta cum ca are mama handicap si atata a fost tot....iti las numaru de telefon al dealerului cu care am vorbit eu....care este din deva....si te lamureste el mai exact ce si cum. Daca nu trebuie neaparat sa nu-i zici de la cine ai numaru  Smiley

1.3 CDTI Enjoy 90 CP Lancelot 5 usi; DJ8 XZCD OFB.
HD-08-FMY
laurentiu
Hero Member

BR 27 LAU

« Reply #83 on: May 19, 2008, 09:21:10 pm »

Reducerea se mai face daca se ia pe numele unei persoare care presteaza servicii pentru STATUL ROMAN. Staiati de asta?

1.2 80 cai, 5 usi alb casablanca enjoy interior negru/rosu+scut motor,DVD Pioneer 7 dif, comenzi volan, aer conditionat, faruri ceata, sasiu sport coborat, suspensii sport, jante de 17 215/45, pilot automat, computer de bord.+ woofer Alpine Type R10" +amplificator Soundstream RUB1.400
FLORICICA Cheesy
magnum
Newbie
*

« Reply #84 on: May 23, 2008, 06:10:49 pm »

cu scuzele de rigoare am dat copy -paste de pe alt thread pt ca nu l gasisem pe acesta..ma luminat struzzy:)
ma bate gandul sa iau o corsa noua 1,3 cdti 90 cai cosmo, sau daca fac diferenta de bani o astra  enjoy cu aceeasi motorizare. intrebarea mea e urmatoare pt ca am dat search dar nu am gasit vreun topic exclusiv de discouturi. care sunt limitele de discount uiri ce se pot negocia tinand cont de urmaoarele?
- discounturile care se dau de producator si care sunt la toti dealerii (reclame garla la tv) nu ma incalzesc  pe mine cu absolut nimic. La Renault e tot  anul discount. fara el cred ca nu s ar mai vinde masinile
- pe langa discounturile propuse de producator, ce pot eu sa mai scot din negocierea directa?! Cate sute de euro, sau ce procent din pretz?. Caz concret. Ma duc la dealer, imi configurez masina..el imi spune ca e la promotie cu xxx euro reducere. Eu ii spun ca asa e pt toti dealerii, el se face ca inghite in sec..si de aici incepe adevarata negociere. Sa zicem ca masina mea cu tot discountul dat pre prod e 14750 ddp(corsa 1,3cdi,cosmo pret final cu reducerea GM). Cat mai pot scoate eu din...bunavointa dealerului?!!! La cat sa ma arunc in discutie?
Ma duc si fac licitatie daca e la toti dealerii cu configuratia mea, spunandu le ca x mi a dat deja xxx euro? TU cat imi dai?
Eu termin medicina..e adevarata faza cu reducerea pt medici..macar sa le arunc asta in ochi!
Bodi
Hero Member

ex. bodyaron

« Reply #85 on: May 23, 2008, 07:23:10 pm »

Vezi ca GM mai da dicount si dk o iei pe firma. Eu am scos aproape 5 mii de la dealer, fata de pretul de lista.

Ex Corsa
New GTC rosu B 06 XXY
magnum
Newbie
*

« Reply #86 on: May 23, 2008, 07:26:27 pm »

nu am firma din pacate..o iau pf cu banii jos Grin   hai copii..up cu discounturile..tata va asteapta!
Bodi 5000 epuroi..esti tare,bravo tie!
« Last Edit: May 23, 2008, 07:31:41 pm by magnum » Logged
Bodi
Hero Member

ex. bodyaron

« Reply #87 on: May 24, 2008, 01:47:53 am »

Oricum dute p l atoti cu configuratia alrasa si vezi care sare mai bine Wink

Ex Corsa
New GTC rosu B 06 XXY
mouse
Newbie
*

« Reply #88 on: June 09, 2008, 08:45:55 pm »

pentru acel discount de 12% masina noua trebuie sa fie pe numele mamei tale..si rabla chiar daca este pe numele tatalui tau se poate ca beneficieze de reducere mama ta daca prezinta la dosarul de remet certificatul de casatorie legalizat

bunurile din timpul casatoriei sunt la comun

C'MON is my ride! Let's enjoy it! CORSA N'Joy 1.3D 90CP Black
Clowdy
Newbie
*

« Reply #89 on: June 09, 2008, 11:37:12 pm »

Pt medici e 12%. Cel putin atat mi-au dat mie. As incerca sa cer cu nesimtire macar o reducere la alarma, daca nu una gratis !  Tongue

Astept o Corsa D 1.2 Enjoy, silver lightning, 5 usi, proiectoare de ceata, AC, Radio CD, oglinzi electrice incalzite, scut motor
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print 
« previous next »
Jump to: