fred, in general cutiile automate sunt mai pretentioase si costisitoare la intretinere, reparatii. Intr-adevar, nu le am cu mecanica, dar cu asta am ramas si eu, de la altii mai cititi decat mine.
Cat despre Radacini, evita-i pe cat posibil. Am auzit multe comentarii negative despre ei.
Eu ma gandesc sa caut pe cineva, sau chiar un service, care sa nu ma cheleasca de bani si sa faca treaba buna. Sa-ti dau un exemplu, vizavi de service-ul Erebus. La revizie mi-au schimbat filtrul de aer, insa nu s-au sinchisit sa sufle nisipul din cutia filtrului, si era o groaza. Asta da dovada cat de mult respect au fata de client. Si tine cont ca am mers la cineva pe principiul, "pe-asta fa-o bine". Cu toate astea, m-a costat ceva revizia, deci nu se pune problema manoperei ieftine.
Comparativ, Erebus este la mare distanta de Radacini, din cate am inteles. Ce vreau sa spun? Ca poate ti-au vandut gogosi si te-au taxat mai mult decat trebuia, n-ai de unde sti. Insa asta e tema de service, sa nu luam cu asalt subiectul omului.