Author Topic: Reguli de baza  (Read 43190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Edi

 • Enjoy... Corsa Enjoy
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1432
 • B-65-CUD
Reguli de baza
« on: March 17, 2007, 03:37:49 pm »
1. Este obligatorie folosirea limbii romane, si doar ocazional (cand se dau citate) a altor limbi, de circulatie internationala.
2. Nu folositi prescurtari sau inflorituri (sh, tz, k) decat atunci cand este absolut necesar pentru evitarea unor neintelegeri.
3. Nu scrieti cu litere mari, bold, maquee, culori, glow sau alte artifici: acestea fac ca in final forumul de fie foarte greu de citit.
4. Un singur semn de intrebare sau de exclamare este de-ajuns, in nici un caz nu folositi mai mult de 3.
5. Fiecare are dreptul la un singur user. Crearea mai multor conturi de catre aceeasi persoana (clonare) este interzisa.
6. Nu jigniti, nu adresati injurii. Acest tip de comportament nu va fi tolerat.
7. Nu se accepta posturi de unul-doua cuvinte, gen "super", "cool", etc. Descurajam total goana dupa posturi.
8. Inainte de a deschide un topic nou foloseste cu incredere functia de cautare ("Search"). Sunt sanse mari ca cineva sa fi avut aceeasi problema inaintea ta.
9. Daca ai ajuns la concluzia ca este ok sa deschizi un nou topic pune-i un titlu cat mai sugestiv si descrie problema cat mai detaliat, inclusiv motorizare, anul fabricatiei, etc.
10. Dorim sa avem cat mai putin off-topic in continutul forumului. Exista sectiunea "Discutii despre Orice" special pentru asta.
11. Nu da Quote la postul anterior.
12. Completati campul semnatura: acesta trebuie sa contina detalii despre masina (model, motorizare, etc). Se accepta folosirea de linkuri in semnatura numai cu acceptul unui moderator sau admin. Se accepta folosirea de poze in semnatura numai cu acordul unui moderator sau admin.
13. Dimensiunea maxima a imaginii avatar este de 120x120.
14. Anunturile de la sectiunea de publicitate trebuie sa fie cat mai detaliate si sa contina datele de contact (tel, email, etc), eventual si cu poze. Nu se accepta comentarii la adresa produsului respectiv, doar eventual intrebari. Persoanele juridice trebuie sa obtina acordul unui moderator sau admin pentru a posta.
15. Se interzice reclama in alte sectiuni decat cea de Publicitate. In cazuri speciale se accepta cu acordul unui moderator sau administrator.
16. Sunt interzise numele de utilizator, imaginile in semnatura, avatari sau alte linkuri care au ca intentie promovarea unui brand sau site.
17. Deciziile moderatorilor sau administratorilor trebuie respectate de catre toti utilizatorii forumului.
18. Nerespectarea regulilor poate atrage dupa sine atentionari (warn), stergerea/modificarea posturilor, sau chiar dezactivarea/banarea userului sau ip-lui, in functie de gravitate.
19. Acest regulament se poate modifica fara preaviz daca situatia o cere. Va rugam sa-l verificati din cand in cand.
20. Acest regulament are caracter obligatoriu pentru toti utilizatorii forumului.

Vizionati filmuletul de aici: http://www.clubcorsa.ro/posting.swf
Este distractiv si foarte bun pentru incepatori.

« Last Edit: April 01, 2007, 03:49:44 pm by big_white »

Offline Edi

 • Enjoy... Corsa Enjoy
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1432
 • B-65-CUD
Re: Reguli de baza
« Reply #1 on: February 11, 2010, 12:40:20 pm »
Din cauza ca unii useri vor sa scrie negru pe alb:

21. Se interzice postarea de mesaje "up" in cadrul topicurilor de publicitate la interval mai mic de o saptamana. Daca totusi se intampla, topicul va fi sters si userul banat o saptamana. LE: Sunt considerate mesaje "up" si mesajele in care se modifica pretul produsului vandut.
22. Fiecare user are dreptul la maxim doua topicuri de publicitate. Atentie si la regula nr 5.
« Last Edit: September 03, 2014, 10:45:03 am by strutzzy »